MALTEPE

Maltepe seçim sonuçları ve oy oranları! 2019 Maltepe seçim sonucu

İstanbul Maltepe yerel seçim sonuçları 31 Mart 2019. İstanbul ili, Maltepe ilçesi belediye başkan adayları ve seçim sonuçları. İstanbul Maltepe ilçesinde seçimi CHP adayı Ali Kılıç kazandı.

Maltepe seçim sonuçları ve oy oranları! 2019 Maltepe seçim sonucu

Milyonların heyecanla beklediği tarihi gün geldi, çattı. 31 Mart sabahı 08:00 itibari ile oy verme işlemi başladı. Sandıkların kapanması ile birlikte seçim sonuçları heyecanı herkesi sardı.

İstanbul Maltepe seçim sonuçları ve oy oranları araştıran kişiler en hızlı ve doğru bilgileri bu başlık altından bulabilecekler.

MALTEPE 2019 SONUÇLARI

ALİ KILIÇ KİMDİR?

Ali Kılıç, 1964 yılında Tunceli Pülümür'de doğdu. Lise yıllarında siyasetle tanıştı. Almanya'da bir yandan eğitimini tamamladı, bir yandan da dünya görüşü ve hayat felsefesiyle örtüşen bir meslek olan gazeteciliğe başladı.

Romanya, Afganistan ve Yugoslavya'daki savaşları gazeteci olarak yakından takip etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yaptı, Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini de sürdürdü.

2014 Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı seçildi.

Maltepe 2014 seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Maltepe Belediye Başkanlığı seçimini kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Maltepe Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

Maltepe 2014 yerel seçim sonuçları
Toplam Sandık Sayısı: 1128
Açılan Sandık Sayısı: 1062

CHP: %49.24
AK Parti: 38.27
MHP: %8.25

Yorumlar