ÇATALCA

Çatalca seçim sonuçları ve oy oranları! 2019 Çatalca seçim sonucu Mesut Üner kazandı

İstanbul Çatalca yerel seçim sonuçları 31 Mart 2019. İstanbul ili, Çatalca ilçesi belediye başkan adayları ve seçim sonuçları. İstanbul Çatalca ilçesinde AK Parti adayı Mesut Üner kazandı.

Çatalca seçim sonuçları ve oy oranları! 2019 Çatalca seçim sonucu Mesut Üner kazandı

Milyonların heyecanla beklediği tarihi gün geldi, çattı. 31 Mart sabahı 08:00 itibari ile oy verme işlemi başladı. Sandıkların kapanması ile birlikte seçim sonuçları heyecanı herkesi sardı.

İstanbul Çatalca seçim sonuçları ve oy oranları araştıran kişiler en hızlı ve doğru bilgileri bu başlık altından bulabilecekler.

ÇATALCA 2019 SONUÇLARI

MESUT ÜNER KİMDİR?

1975 İstanbul Muratbey'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çatalca'da tamamlayan Mesut Üner, lisans eğitimini Uluslararası Amerikan Üniversitesi Mimarlık bölümünde aldıktan sonra mimar olarak mezun oldu. 1999 yılından itibaren imar ve şehircilik alanlarında çalışmaya başlayan Mesut Üner, 2009-2011 yılları arasında Büyükçekmece İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görev yaptı. 2014 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çatalca Belediyesi'nde Meclis Üyesi oldu. Uzun süre aktif olarak futbolla ilgilenen Mesut Üner, Çatalca ilçesinde amatör futbol kulüplerinde de yöneticilik yaptı. 2018'de AK Parti 6. Olağan Kongresinde Çatalca İlçe Başkanı seçildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Çatalca Belediye Başkan adayı olan Mesut Üner, evli ve 2 kız babasıdır.

Çatalca 2014 yerel seçim sonuçları 
CHP % 44
AK Parti % 35
MHP % 16

Yorumlar