İSTANBUL

İstanbul'un trafik çilesi kaldığı yerden devam ediyor

Koronavirüs salgınının Türkiye'de ortaya çıktığı andan itibaren otobüs seferlerinde yeterli düzenlemeyi yapamayan İBB, sorumsuz tavrını normalleşme döneminde de aynı şekilde devam ettiriyor. Vatandaş otobüslerle korkarak biniyor...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İstanbul'un trafik çilesi kaldığı yerden devam ediyor

Koronavirüsle mücadelede yeni normale geçilmesiyle birlikte İstanbulluların büyük bir çoğunluğu evlerinden çıkarak işlerine döndü. Metrobüs, tramvay, otobüs ve minibüslerde yolcu sayısı arttı, sosyal mesafe hiçe sayıldı.

Cevizlibağ metrobüs durağında saat 09.30’da bile metrobüs duraklarındaki kalabalık dikkat çekti.

'2 AY BOYUNCA BOŞUNA EVDE KALDIK'

Hürriyet'te yer alan habere göre, duraklarda bekleyenler, metrobüsten inenler kalabalık nedeniyle sosyal mesafeye uyamadı.

Merdivenlerdeki ve üstgeçitteki kalabalıkta bulunanlar zaman zaman yürümekte güçlük çekti. Metrobüsten inen bir kişi, “Biz 2 ay evde kaldık ama hiçbir anlamı kalmadı bence, boşuna kalmış olduk” dedi.

''METROBÜS, OTOBÜS TIKLIM TIKLIM''

Avcılar’dan metrobüse binen Ali Savaş, “Metrobüsün içerisi tıklım tıklım, belediye otobüsleri, metrobüs, tramvay tıklım tıklım." dedi.

TOPLU TAŞIMA ÇOK KALABALIK

Ayet Necim ise, “Metrobüs çok kalabalık. Beylikdüzü’nden Aksaray’a gidiyorum. Kalabalık, tehlikesi olabilir hakikaten” diye konuştu.

'EVDE KALMANIN HİÇBİR ANLAMI KALMADI'

İsmail Özgüneş, “Beylikdüzü’nden geliyor çok kalabalık. Özellikle akşam saatlerinde binemiyoruz. Dün yarım saat, 40 dakika bekledim. Çok kalabalık, yetmiyor. Güvenli değil böyle. Biz 2 ay evde kaldık ama hiçbir anlamı kalmadı bence, boşuna kalmış olduk” şeklinde konuştu.

Yorumlar 2 yorum