İSTANBUL

Yandaşa 3 katı fiyatına peşkeş çekilmiş İBB'de maskeli soygun!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, maske ile ilgili ihaleyi 3 katı fiyatına yandaş firmaya verdiği ortaya çıktı!

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Yandaşa 3 katı fiyatına peşkeş çekilmiş İBB'de maskeli soygun!

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs şu anan kadar 6 milyona yakın kişiye bulaştı. Koronavirüsten korunmak için maske kullanımının önemi Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından her fırsatta hatırlatıldı. Durumu fırsatçılığa çeviren CHP'li İBB'nin son ihalesi ise bu kadarına pes artık dedirtti.

Yerel seçimlerde "yandaş kayırmaya son" vaadiyle halkı kandıran CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten hemen sonra yaptığı yandaş atamaları ve yandaş ihaleleriyle büyük tepki çekmişti..

İmamoğlu, İETT Genel Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere maske alımı için çıktığı ihaleyi yine yandaşına verdi.

Yalnızca Işık Ambalaj ve İzolasyon şirketinin girdiği adrese teslim ihale sonucunda, en fazla 1 lira olması gereken 100.000 adet maske için 289.000 liradan anlaşmaya varıldı.

maske

İHALEYİ ALAN FİRMA SAHİBİ DE CHP'Lİ ÇIKTI!

"Pazarlık usulü" ihaleye tek başına giren ve maskeleri piyasa değerinin 3 katı fiyata satacak olan Işık Ambalaj ve İzolasyon şirketinin sahibinin ise CHP'li olduğu ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firmanın, sosyal medya paylaşımlarında CHP ve Ekrem İmamoğlu'na tam destek verdiği görülen Hülya Sarıgöl'e ait olduğu anlaşıldı.

Yorumlar 3 yorum