GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ve oy oranları! 2019 Gaziosmanpaşa seçim sonucu

İstanbul Gaziosmanpaşa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2019. İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi belediye başkan adayları ve seçim sonuçları. İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi AK Parti adayı Hasan Tahsin Usta kazandı.

Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ve oy oranları! 2019 Gaziosmanpaşa seçim sonucu

Milyonların heyecanla beklediği tarihi gün geldi, çattı. 31 Mart sabahı 08:00 itibari ile oy verme işlemi başladı. Sandıkların kapanması ile birlikte seçim sonuçları heyecanı herkesi sardı.

İstanbul Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ve oy oranları araştıran kişiler en hızlı ve doğru bilgileri bu başlık altından bulabilecekler.

GAZİOSMANPAŞA 2019 SONUÇLARI

HASAN TAHSİN USTA KİMDİR?

Hasan Tahsin Usta, 1959 Trabzon doğumludur. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Kentsel Dönüşüm üzerine Yüksek Lisans eğitimi aldı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

İstanbul Metro Projelerinde proje mühendisi olarak görev yaptı.Ulaşım, Trafik, Kentsel Dönüşüm, GİS, İmar ve Planlama ile yurt içi-yurt dışı teknolojik gelişmelerin ülkemize entegrasyon çalışmalarının yapılmakta olduğu özel şirkette yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

1994 yılında Yerel Yönetimler Eğitimi aldı. 1994 – 1999 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyon Başkanlığı yaptı. 1999 – 2003 yılları arasında İstanbul İl Genel Meclisi Bayındırlık Kom. Başkanlığı ve AK Parti Grup Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Görev yapmakta olduğu Sivil Toplum Örgütleri :

Türk Kızılayı Derneği Başkanlığı,
Kentsel Dönüşüm İnovasyon Merkezi Derneği Başkanlığı,
Piri Reis Harita Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği,
İstanbul Esnaf Sanatkarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği,
İstanbul Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği

Gaziosmanpaşa 2014 seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde  Belediye Başkanlığı seçimini kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Gaziosmanpaşa Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

Gaziosmanpaşa 2014 yerel seçim sonuçları
Toplam Sandık Sayısı: 1094
Açılan Sandık Sayısı: 1052

AK Parti: %51.50
CHP: %25.29
SP: %12.29

Yorumlar