KARTAL

CHP Kartal belediye başkan adayı Gökhan Yüksel 2019 yerel seçim

2019 seçimleri öncesinde CHP İstanbul belediye başkan adayı ve ilçe adayları netleşti. CHP Kartal belediye başkan adayı Gökhan Yüksel oldu. Peki, Kartal belediye başkan adayı Gökhan Yüksel kimdir, kaç yaşındadır?

CHP Kartal belediye başkan adayı Gökhan Yüksel 2019 yerel seçim

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilçelerin belediye başkan adayları açıklandı.

CHP PM'de İstanbul'un Kartal İlçesi için yapılan oylama sonucuna Gökhan Yüksel'in ismi onaylandı. Bu haberin ardından Gökhan Yüksel hakkındaki detaylar merak konusu oldu...

GÖKHAN YÜKSEL KİMDİR?

1987 yılında Kartal’da doğdu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü Lisans Programı’nı ve sonrasında Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı.

An itibariyle Aston Üniversitesinde İşletme Doktorası yapmakta. Yerel yönetimlerde ekonomi ve bütçe konusunda tez çalışmamı sürdürmekte.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe Kurultay Delegeliği görevlerinde bulundu.

Belediye Meclis Üyeliği görevi; Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevleriyle devam etti.

Yorumlar 1 yorum