PENDİK

CHP Pendik belediye başkan adayı 2019 yerel seçim

2019 seçimleri öncesinde CHP İstanbul belediye başkan adayı ve ilçe adayları netleşti. CHP Pendik belediye başkan adayı belli oldu. Peki Pendik belediye başkan adayı Mehmet Salih Usta kimdir, kaç yaşındadır?

CHP Pendik belediye başkan adayı 2019 yerel seçim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Belediye başkan adaylarını açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Pendik Belediye başkan adayı belli oldu. İşte CHP Pendik Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Usta'nın biyografisi.

MEHMET SALİH USTA KİMDİR?

1962  Rize Çayeli doğumlu Mehmet Salih Usta, Eyüpoğlu ailesinden gelmektedir. Evli ve üç  çocuk babasıdır, 1969’dan beri de Pendik’te ikamet etmektedir.

1992 yılında Tezel Eğitim Kurumları bünyesinde kurmuş olduğu dershanelerinde üniversite hazırlık kursları ile gençlerimizi geleceğe hazırlama görevini kendine  ödev olarak seçmiştir. Pendik ilçesinde faaliyet gösteren 2 özel okulu vardır. Kurumlarında yaklaşık her yıl 3500 öğrenci eğitim almaktadır. Şirketleri ve şahsı adına yılda 200 öğrenciye burs vermektedir, ayrıca Orhanlı bölgesinde dört katlı yurt yaptırmıştır. Eğitim sektöründe faaliyet göstermesi sebebi ile ilçede bulunan okulların eğitim seviyelerini yüksekte tutmak için çalışmalar yapmıştır.

İki dönem Pendik Belediye başkanlığına aday olan Mehmet Salih Usta ,12 haziran seçimlerinde  İstanbul 1. bölge CHP'den  aday aday olduğunu açıkladı. Usta, yaptığı açıklamada, iki dönem partimin ve halkın destekleri ile Pendik Belediye Başkan adayıoldum, her iki seçimdede partimin oylarını bir önceki seçimlere oranla ikiye katlayarak partimi temsil ettim ,yine sizlerin desteği ile 1. bölge millet vekili aday adayı oldum diyerek, adaylığını açıkladı.

Yorumlar