ÇEKMEKÖY

CHP Çekmeköy belediye başkan adayı 2019 yerel seçim

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Çekmeköy Belediye başkan adayı belli oldu. Peki Seyfettin Yıldırım kimdir?

CHP Çekmeköy belediye başkan adayı 2019 yerel seçim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Belediye başkan adaylarını açıkladı. 

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkan adayı olarak Seyfettin Yıldırım ismini açıkladı. Herkes biyografisini merak ediliyor. Peki Seyfettin Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

Seyfettin Yıldırım Kimdir?

1959 Ordu Mesudiye doğumlu olan Seyfettin Yıldırım ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamış 1981 yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 

Aynı üniversitenin İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamış olup tez çalışmaları yapmaktadır.

1980 ile 1987 yılları arasında Gümrük Tekel bakanlığında memur olarak görev yapmıştır. 1987 yılından itibaren sırayla Üsküdar ve Pendik ilçelerinden sonra halen Çekmeköy ilçesinde kendi kurduğu şirketinde yöneticilik yapmaktadır.

1989 ile 1994 yılları arasında Üsküdar ilçesinde Anavatan Partisinden belediye meclis üyeliği yapmıştır. Halen Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy ilçesi üyesidir. Ayrıca çeşitli vakıf, sosyal ve spor kulüplerinde aktif faaliyette bulunmaktadır.


1999 Yılından itibaren Çekmeköy’de ikamet eden Yıldırım evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar