İSTANBUL

CHP Şişli başkan adayı belli oldu Hayri İnönü mü Mustafa Sarıgül mü?

CHP'nin Şişli Belediye Başkan adayı konusunda yeni gelişmeler var. Hayri İnönü genel merkeze çağrıldı. İnternet İstanbul kimin aday yapıldığını öğrendi.

CHP Şişli başkan adayı belli oldu Hayri İnönü mü Mustafa Sarıgül mü?

CHP Parti Meclisi, 16 Ocak'ta yapacağı toplantıda yeni belediye başkan adaylarını belirleyecek. Şimdiye kadar 15'i büyükşehir olmak üzere 630 belediye başkanını açıklayan CHP, bu toplantı ile aday tespit sürecinde son aşamaya gelmiş olacak.

Battal İlgezdi ile Murat Hazinedar'ın durumu belirsizliğini korurken İstanbul'da en çok merak edilen ise Şişli Belediye Başkan adayı... Bu konuda yeni gelişmeler var.

İnönü merkeze çağrıldı
Şişli Belediye Başkanlığı'na bir dönem daha talip olan Hayri İnönü CHP Genel Merkezi'ne davet edildi. Edindiğimiz haberlere göre İnönü adaylığını kesinleştirmek için gittiği genel merkezden üzüntüyle ayrıldı. Zira İnönü'ye aday yapılmayacağı bilgisi verildi.

Mustafa Sarıgül geliyor
Şişli için CHP yeniden Mustafa Sarıgül'e dönme kararı aldı. Sarıgül'ün ismi çarşamba günü Şişli Belediye Başkan adayı olarak duyurulacak.

CHP 15 büyükşehir, 28 il, 437 ilçe ve 150 belde olmak üzere toplam 630 belediye başkan adayını belirledi. Çarşamba günü de diğer adaylar kamuoyu ile paylaşılacak. 

Yorumlar