KARTAL

CHP Eğilim Yoklaması’nı iptal etti adaylar çıldırdı!

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun İlçe Başkanlarını telefonla arayarak, Eğilim Yoklaması’nın ileri bir tarihe ertelendiğini açıklaması meclis üyesi aday adaylarını kızdırdı.

CHP Eğilim Yoklaması’nı iptal etti adaylar çıldırdı!

İstanbul’da önümüzdeki günlerde yapılması planlanan “Eğilim Yoklaması” iptal edildi.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun İlçe Başkanlarını telefonla arayarak, Eğilim Yoklaması’nın ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

Olaya tepki gösteren meclis üyesi aday adayları; ''Madem böyle bir şey yapılacaktı, neden önceden açıklandı, herkes başvurusunu yaptı, iki aydır sahada çalışıyor maddi manevi bir sürü masraf yaptırıldı. Broşür bastırıldı, kart bastırıldı, basın yayın organlarında çılışma yapıp harcama yapıldı. İyi Parti'den adaylara yer ayarlanacakmış, madem öyle genel merkeze ayrılan kontenjandan onlara verilsin. Bu saatten sonra bu yapılacak işmidir, bunu kabul etmek mümkün değlidir” dediler.

Meclis üyesi aday adayları; “Yarın İlçe Başkanlığında toplanıp durum değerlendirmesi yapacağız, bir sonuç alamazsak, İl Başkanlığı’na gideceğiz, oradan da sonuç alamazsak Ankara’ya gideceğiz” dedi.

Yorumlar