İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan Başakşehir sorusuna bomba yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ayağının tozuyla sabah programına katıldı. Son günlerde sık sık maçlara gitmesiyle ilgili sorulara yanıt veren İmamoğlu, Başakşehir'e destek verip vermeyeceğini de açıkladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan Başakşehir sorusuna bomba yanıt

Çiçeği burnunda başkan Ekrem İmamoğlu, İsmail Küçükkaya'nın, futbolla alakalı sorularına yanıt verdi. İmamoğlu, çok merak edilen Başakşehir'e destek olup olmayacağı konusuna bomba bir cevap verdi. 

Şimdiye kadar Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın futbol maçlarına, Anadolu Efes'in de baskatbol maçına giden Ekrem İmamoğlu'nun sıradaki hedefinde Galatasaray maçı var.

''Bu hafta sonu da Galatasaray maçına gitmek istiyorum''
"Lig devam ediyor. Her kulübe başarılar diliyorum.'' diyen İmamoğlu, ''Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarına gittim. Bu hafta sonu da Galatasaray maçına gitmek istiyorum. Sporun içerisinden gelen bir insanım. Trabzonspor'un basketbol şubesini kurdum ve yöneticilik yaptım." ifadelerini kullandı.

"Başakşehir'e destek olacak mısınız?" bomba yanıt
İsmail Küçükkaya'nın, "Başakşehir'e destek olacak mısınız?" sorusunu da yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Bir Büyükşehir Başkanı'nın işi spor kulübü yaratmak değildir. Ben çok şanslıyım. 1903'te kurulmuş Beşiktaş, 1905'te kurulmuş Galatasaray ve 1907'de kurulmuş Fenerbahçe gibi dünya markalarının yer aldığı şehri yöneteceğim. Bu kulüplerin, İstanbul'u dünyada tanıtmaları için bir odak noktası olurum. Benim işim bir spor kulübü yaratmak ve ona destek olmak değil." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar