İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayındaki gafı olay oldu! Herkes bunu konuşuyor

Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği ilk gün İsmail Küçükkaya'nın programına katıldı. İmamoğlu'nun Anadolu Efes yerine 'Efes Pilsen' demesi bir anda gündeme oturdu. Efes Pilsen'in alkolü çağrıştırdığını düşünen pek çok kişi Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayındaki gafı olay oldu! Herkes bunu konuşuyor

Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği ilk gün kırdığı pot ile gündem oldu. Anadolu Efes'in maçına giden İmamoğlu, karşılaşmayı anlatırken Efes Pilsen ismini kullanınca olanlar oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun o sözleri;"Efes Pilsen'in maçına söz vermiştim. Dediler ne yapacağız? Dedim yok, söz verdik önceden. Efes Pilsen'e hayranlığım bir başkadır."

Alkollü içecek markalarının spor kulüplerine verilmesi yasaklanmıştı ve Efes Pilsen, Anadolu Efes ismini almıştı. Anadolu Efes'in eski adını kullanan Ekrem İmamoğlu'na alkolü çağrıştırdığı gerekçesiyle tepkiler yağdı. 

Kimi kullanıcılar bira ve alkolü çağrıştıracağı iddiasıyla İmamoğlu'na tepki gösterdiler. Kimi kullanıcılar da İmamoğlu'na 9 yıl öncesine kadar bilinen ismini söylediği için destek çıkarak, sözlerin alkole bağlanmasını eleştirdi.

Yorumlar