ÜMRANİYE

CHP-İYİ Parti ittifakında Üsküdar krizi! Kendi ilçemde CHP'ye mi oy vereyim?

CHP ile İYİ Parti arasında aday krizi devam ediyor. Oturduğu ilçede CHP'ye oy vermek istemeyen Meral Akşener, Üsküdar konusunda ısrarcı. Kemal Kılıçdaroğlu, jest yapmaya hazırlanıyor!

CHP-İYİ Parti ittifakında Üsküdar krizi! Kendi ilçemde CHP'ye mi oy vereyim?

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerde aday gösterilecek isimler üzerine anlaşmak için bir kez daha bir araya geldi.Görüşme, Meral Akşener'in Üsküdar'daki evinde gerçekleşti ve eşler de yer aldı.

İLLER TAMAM

Daha önce Akşener'in de söylediği gibi görüşmede, birçok ilde anlaşma sağlandı.

İSTANBUL'DAKİ İLÇELERDE ANLAŞMAZLIK

Ancak ilçeler bazında CHP-İP arasında bazı sorunlar var. Özellikle İstanbul'daki ilçeleri paylaşım konusunda iki partideki anlaşmazlık, adayların hala açıklanamamasına neden oldu.

MERAL AKŞENER 10 İLÇE İSTEDİ

Meral Akşener'in İstanbul'da en az 10 ilçeyi istediği, Kılıçdaroğlu'nun ise buna karşılık en fazla 3-4 ilçe verebileceklerini ifade ettiği belirtiliyor.

"KENDİ İLÇEMDE CHP'YE Mİ OY VEREYİM"

İkili arasındaki görüşmede en dikkat çeken konu ise Meral Akşener'in ikamet ettiği Üsküdar'ın adayı oldu. Görüşmede Kemal Kılıçdaroğlu, Üsküdar'da İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nu aday göstermek istediklerini söyledi. Ancak Meral Akşener, kendi oturduğu ilçede CHP'ye oy vermesinin doğru olmayacağını ifade etti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU JEST YAPACAK

Akşener, kendi belirledikleri adayın desteklenmesini istedi. Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının, bu konuda Akşener'e bir jest yapacağı belirtiliyor.

Yorumlar