İSTANBUL

Hikmet Genç'ten Ahmet Hakan'a CHP eleştirisi

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan ile Hikmet Genç'i birbirine düşürdü! İmamoğlu'nu savunan Ahmet Hakan'a Hikmet Genç 'el attığı adam iflah olmuyor' diyerek sataştı!

Hikmet Genç'ten Ahmet Hakan'a CHP eleştirisi

İnternetİstanbul/ Her şey CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmesiyle başladı. Samimi bir ortamda geçen buluşma sonrası Ekrem İmamoğlu, CHP tabanını kızdıracak sözlere imza attı.

Gazetecilere ziyaretin detaylarını anlatırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisine oy istediğini söyledi ve bir anda CHP'lilerin tepkisini çekti.

Ekrem İmamoğlu'nun kendi partisi olan CHP'den tepki görmesine razı olmayan(!) Ahmet Hakan köşesinden ''Ne yapsın İmamoğlu? Bir deyiverin hele!'' diyerek bir yazı yazdı.

İşte fitili ateşleyen de Ahmet Hakan'ın o yazısı oldu. Akşam Gazetesi yazarı Hikmet Genç, Ahmet Hakan'ın bugüne kadar CHP'den kime destek verdiyse hepsinin kaybettiğini, şimdi sıranın Ekrem İmamoğlu'na geldiğini söyledi.

''Bunca yıllık ‘yandaş’ım, hiç böyle güzellemeler yazamadım!.. Döktürüyor mübarek. Nasihatler veriyor CHP adayına…'' diyerek sözlerine başlayan Hikmet Genç, Ahmet Hakan'ı adeta ti'ye aldı.

Ahmet Hakan'ın şimdiye kadar yaptığı siyasi analizlerinden tutmamasından dem vuran Hikmet Genç; ''Kemal Kılıçdaoğlu'na destek verdi 9 kez kaybetti, Selahattin Demirtaş'ı köpürtü şimdi içerde saz çalıyor, Muharrem İnce'nin köyüne kadar gidip canlı bildirdi köyden Erdoğan’a 814, İnce’ye 456 oy çıktı'' dedi.

Kısacası Ahmet Hakan'ın 'gazladığı' siyasilerin sonunun hüsranla bittiğini söyledi ve Ekrem İmamoğlu'na şimdiden 'geçmiş olsun' diledi.

DEVAMINI OKU...

Yorumlar