KARTAL

CHP’li Kartal Belediyesi’nden şehircilik rezaleti!

Borç batağındaki CHP'li Kartal Belediyesi'nden şehircilik rezaleti! Kartal'ın en işlek yerlerinden biri olan Atalar Caddesi'ne parke taş üzerine asfalt dökmesi vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Asfalt döküleli 3 ay olmamasına rağmen asfalt çöktü.

CHP’li Kartal Belediyesi’nden şehircilik rezaleti! - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda Atalar Mahallesi’ndeki en işlek caddelerden birisinde Bergama Taşı üzerine asfalt dökerek gündeme gelen Kartal Belediyesi; bugün de döktüğü asfaltın çökmesi sonucu tamirat yapmasıyla yeniden gündemde.

CHP’li Kartal Belediyesi’nden şehircilik rezaleti! - Sayfa 2

TOPUKLU AYAKKABI BAHANESİ
Hanımların topuklu ayakkabıyla rahat yürüyemediği ve muhtardan gelen talep gerekçesiyle, Bergama taşıyla döşeli caddeyi kaynak israfı yaparak asfaltla kaplayan Kartal Belediyesi; Bergama taşının yağmuru çekme özelliğinden bihaber olduğu için, yağan yağmurlardan sonra asfaltın çökmesiyle karşı karşıya kaldı.

CHP’li Kartal Belediyesi’nden şehircilik rezaleti! - Sayfa 3

ASFALT ÇÖKTÜ
Konuyla ilgili yapılan eleştirileri mesnetsiz iddialar olarak değerlendiren Kartal Belediyesi, işçilerin yemek paralarını bile ödeyemezken, dökülen asfaltın üzerinden 3 ay geçmeden yeniden asfaltlama yapmak zorunda kaldı.

CHP’li Kartal Belediyesi’nden şehircilik rezaleti! - Sayfa 4

ASFALT DÜZELTMELERİ YAPILYOR!
Asfaltta tamirat yapıldığını gören mahalle sakinleri, iş bilmezliğin somut örneklerinden birisi olarak gördükleri bu çalışma için “Asfalt çöktü taş göründü!” değerlendirmesinde bulundular.

Kaynak: Yurttaş Gazetesi