İSTANBUL

Erdoğan'dan İstanbul yorumu: YSK noktayı koyunca mesele biter!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin YSK'ya yaptığı itirazları eleştirenlere 'Olay partime gelince niye rahatsız oluyorsunuz' diye yanıt verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Erdoğan'dan İstanbul yorumu: YSK noktayı koyunca mesele biter!

İSTANBUL'daki seçim krizi Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almasıyla şimdilik sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçimlerine ilişkin konuştu ve 'YSK son noktayı koyduğu zaman mesele biter' dedi. 

''Olay partime gelince niye rahatsız oluyorsunuz''
- Geçmişimizden bugüne her türlü siyasi parti bu tür yollara başvurmuştur. Bu tür hak arama mücadelesini vermiştir. Son nokta konulana kadar da bunun takipçisi olmuşlardır. Ama olay partime gelince niye rahatsız oluyorsunuz.

''YSK noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir''

Seçimler ülke ekonomisinde yük oluşturuyor. Milletimiz bu dönemi geride bıraktı. Kimse hak arama mücadelesi verenlere hakaret yoluna gidemez. Hak arama mücadelesinden niye rahatsız oluyorsunuz. Bugüne kadar birçok parti itiraz etmiştir. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. YSK noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir. Ondan sonra yola devam.

Yorumlar