İSTANBUL

İstanbul'un yeni belediye başkanı kim oldu?

Dün İstanbul Adalet Sarayı'nda ve İBB'de büyük hareketlilik vardı. Yoğun kalabalık ve coşkunun yaşandığı İstanbul'da 31 Mart seçimlerinden 16 gün sonra yeni belediye başkanı belli oldu. Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı ve 31 Mart yarışından galip çıktı. Böylelikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

İstanbul'un yeni belediye başkanı kim oldu?

İstanbul Belediye Başkanı kim oldu sorusu 31 Mart seçimlerinden 16 gün sonra belli oldu. Ekrem İmamoğlu dün İstanbul Adalet Sarayı'na giderek önce mazbatasını ardından İBB'nin Saraçhane binasına giderek Mevlüt Uysal'dan görevi devraldı. 

Bugün görevine başlayan Ekrem İmamoğlu İstanbul Belediye Başkanı oldu. Yeni başkan İmamoğlu bugün yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bütün çalışma arkadaşlarımızla kadromuzla Bismillah diyoruz çok işimiz var İstanbul’un bir çok konusu var tespit ettiklerimiz var edeceklerimiz var. Büyükşehir'in hafızasını dinleyeceğiz. Bu güne kadar buradaki çalışma arkadaşlarımızın görüşleri çok çok önemli. İçine siyaset katmadan kentin insanına fayda verecek hangi bilgi ve becerileri varsa biz buna talibiz bu anlayışla bu güzel ve tarihi kurumdaki insan kaynaklarında yararlanacağımzı herkes bilmeli. Farklı bir anlayışa başlangıç yapacağız"

EKREM İMAMOĞLU VE BİNALİ YILDIRIM ARASINDAKİ FARK 13 BİN 729
Yorumlar