İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun seçimden sonraki yanlışları!

Seçim gecesini iyi yöneten Ekrem İmamoğlu, sonrasında ise tam anlamıyla çuvalladı! İstanbul yerel seçim sonuçlarında hile yapıldı iddiası sonrası oylar sayılırken Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İmamoğlu'nun seçim sonrası yaptığı yanlışlara değindi ve Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nu uyardığını yazdı.

Ekrem İmamoğlu'nun seçimden sonraki yanlışları!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu'nu uyardığı bilgisini aktardı.

Nagehan Alçı, "Ekrem İmamoğlu bir çuval inciri berbat ediyor" başlığıyla yayımlanan yazısında resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu'na birtakım eleştiriler yöneltti.

Seçimde Binali Yıldırım'a oy verdiğini söyleyen Alçı, ''Ben İstanbul'u Binali Yıldırım'ın çok daha iyi yöneteceğine inanıyorum. Yarın seçim olsa yine Yıldırım'a atarım. Ama bu durum oy vermediğim Ekrem İmamoğlu'na dair objektif tespitlerimi ifade etmemi engellemez. İmamoğlu'na haksızlık da yapmam'' dedi.

Alçı, İmamoğlu'nun seçim gecesinde yaşanan süreci çok iyi yönettiğini ancak seçimden sonraki günlerde hatalar yaptığını vurgulayarak bazı eleştirilerde bulundu.

İmamoğlu'nun hatalar zinciri

Alçı İmamoğlu'nun ilk hatasının, seçim gecesi ‘Kazandım' diyen Binali Yıldırım'ı eleştirmesine rağmen kendisinin aynı hataya düştüğünü belirterek YSK sonuçları açıklamadan, sosyal medyadan kendini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan etmesi olduğunu söyledi. 

İkinci yanlışın Anıtkabir defterine ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' olarak imzalaması olduğunu belirten Alçı, üçüncü büyük yanlışının da ‘İstanbul Belediyesinde dosyalar kaçırılıyor' gibi 2019 koşullarında son derece saçma ve gerginlik üretmekten başka işe yaramayan açıklamalar yapmış olması dedi.

Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nu uyardı

CHP medyasının İmamoğlu'nu gaza getirdiğini ve bu vahim hataları yapmaya ittiğini söyleyen Alçı CHP'li bir kaynak edindiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu'nun da bu yapılanlardan rahatsız olduğunu ve Ekrem İmamoğlu'na uyarıda bulunduğunu anlattı.

Yorumlar