İSTANBUL

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım: Bu şehre daha çok hizmet borcum var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Meclis'teki gibi herkesin başkanı olacağım" dedi.

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım: Bu şehre daha çok hizmet borcum var

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım oldu.

"Kadıköylünün de Sultanbeylinin de sorunlarını çözeceğini" belirten Yıldırım, "İstanbulluya hizmet biter mi? Bitmez. Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var.  Aday arkadaşlarımla beraber şimdi bu borcu ödemeye geliyorum."

"YENİDEN BERABERİZ"

Yıldırım'ın açıklamlarından öne çıkan satır başları: "Fatih'in fethettiği İstanbul, Sinan'ın süslediği İstanbul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtardığı İstanbul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul. Mevlama şükürler olsun, yeniden beraberiz, yeniden birlikteyiz.

Bakanlığımda, başbakanlığımda, Cumhurbaşkanımızla İstanbul için, Türkiye için çok çalıştık.

ADAY ARKADAŞLARIMLA BERABER BU BORCU ÖDEMEYE GELİYORUM

Sevgili İstanbullular, İstanbul'a hizmet biter mi? İstanbulluya hizmet biter mi? Bitmez. Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var.  Aday arkadaşlarımla beraber şimdi bu borcu ödemeye geliyorum.

Buraya, TBMM Başkanlığı'ndan geliyorum. Orada 81 ilden milletvekili var. Her partiden, her siyasi görüşten, ben hepsinin başkanı oldum. Burada da her İstanbullunun başkanı olacağım. Kadıköylünün de sorununu çözeceğim Sultanbeyli'nin de sorunlarını çözeceğim. Çok çalışacağız, çok işler yapacağız. "

İlgili Haberler
AK Parti Küçükçekmece belediye başkan adayı Temel Karadeniz AK Parti Kartal belediye başkan adayı Ebubekir Taşyürek AK Parti Güngören belediye başkan adayı Bünyamin Demir AK Parti Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı Hasan Tahsin Usta AK Parti Esenler belediye başkan adayı Tevfik Göksu AK Parti Çekmeköy belediye başkan adayı Ahmet Poyraz AK Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Mevlüt Uysal AK Parti Beyoğlu belediye başkan adayı Haydar Ali Yıldız AK Parti Bayrampaşa belediye başkan adayı Atilla Aydıner AK Parti Başakşehir Belediye başkan adayı Yasin Kartoğlu AK Parti Bahçelievler belediye başkan adayı Hakan Bahadır AK Parti Bağcılar belediye başkan adayı Lokman Çağırıcı AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem AK Parti Arnavutköy belediye başkan adayı Ahmet Haşim Baltacı Zeytinburnu'nun mimarı Murat Aydın Beykoz'a aday AK Parti Adalar belediye başkan adayı Özlem Öztekin Vural AK Parti Beylikdüzü belediye başkan adayı Mustafa Necati Işık AK Parti Avcılar belediye başkan adayı İbrahim Ulusoy AK Parti Bakırköy belediye başkan adayı Mehmet Umur AK Parti Çatalca belediye başkan adayı Mesut Üner AK Parti Esenyurt belediye başkan adayı Azmi Ekinci AK Parti Eyüp belediye başkan adayı Deniz Köken AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan AK Parti Kağıthane belediye başkan adayı Mevlüt Öztekin AK Parti Sultanbeyli belediye başkan adayı Hüseyin Keskin AK Parti Kadıköy belediye başkan adayı Özgül Özkan Yavuz AK Parti Şile belediye başkan adayı İlhan Ocaklı
Yorumlar