YEREL HABERLER

Tacizci şahıs CHP üyesi mi? O iddiaya Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki

İSTANBUL'da yaşanan mastürbasyon skandalı gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sosyal medyada dalga dalga yayılan bu rezalet CHP'ye kadar sıçradı. Sapığın CHP'li olduğunu iddia edilmesi üzerinde partiden açıklama geldi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Tacizci şahıs CHP üyesi mi? O iddiaya Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki

İSTANBUL'da yaşanan taciz ve mastürbasyon rezaletinin ardından sosyal medyada yayılan iddiaya CHP'den jet yanıt geldi. Canan Kaftancıoğlu, olayı gerçekleştiren sapığın partileriyle alakalarının bulunmadığını açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, metrobüste bir kadına tacizde bulunan kişinin CHP'ye üye olduğu iddialarına, " Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir" yanıtını verdi.

'PARTİMİZE ÜYE OLMADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR'

Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: ''İstanbul’da dün bir metrobüste yaşanan cinsel taciz olayından sonra sosyal medya platformlarında tacizci şahsın partimize üye olduğu iddia edilmiştir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir.

Kadına karşı istismar suçunu işleyen kim olursa olsun tavrımız bu konuda nettir. CHP olarak önceliğimiz kadına karşı şiddet ve istismar vakıalarında kadının üstün menfaatini korumaktır.''

METROBÜSTE MASTÜRBASYON SKANDALI NE?

Metrobüste bir kadın cinsel saldırıya uğradı. Saadetdere durağında yolcuların yardımıyla metrobüsten indirilen tacizci F.Ö., kadının görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen F.Ö.'nün kadının bağırması üzerine korktuğunu bu yüzden altına kaçırdığını ve taciz iddialarını kabul etmediğini söylediği öğrenildi. Şüpheli ifadesinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Bu sırada, sosyal medyada bazı hesaplar F.Ö.'nün CHP ile ilişkilendiren paylaşımlarda bulundu. Bunun üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan açıklama geldi.

Yorumlar