YEREL HABERLER

Herkes bunu konuşuyor metrobüste mastürbasyon rezaleti!

İSTANBUL'da skandal olay! Metrobüste bir kadını taciz edip ardından da mastürbasyon yaptığı iddia edilen adamın görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir kadını taciz eden sapık savcıya pantolonundaki ıslaklığı 'korkudan altıma işedim' diyerek izah etti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

İSTANBUL'da metrobüsta yaşanan rezillik herkesin dilinde.

Beylikdüzü yönüne doğru giden metrobüste yaşanan taciz iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir adamın, oturan bir kadını taciz ettiği ardından da üzerine mastürbasyon yaptığı öne sürüldü.

Yaşanan olay sonrası tacizci adamın görüntüleri, "Biz değil siz utanacaksınız" diyen ve tacize uğrayan kadın tarafından saniye saniye kaydedildi..

Taciz sonrası sosyal medyada #MetrobüsteTacizVar etiketi Trend Topic (TT) olurken, Ekşi Sözlük'te de "23 Nisan 2019 metrobüste yaşanan taciz" konusu gündem oldu.

Emniyetteki ifadesi : Altımı ıslattım
Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunda, suçlamaları reddetti. Şüpheli Fatih Ö., kadının metrobüste kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürdüğüöğrenildi.

Sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi

Olayı araştıran polis ekipleri, kadın ve şüphelinin kıyafetlerini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar