TUZLA

İstanbul'un koronavirüsteki en risksiz ilçesi bakın neresi oldu

Tuzla genelinde alınan tedbirler ve gerçekleştirilen uygulamalarla, durmaksızın devam eden Koronavirüs ile mücadele neticesinde Tuzla en az riskli ilçelerden birisi olarak ulusal medyada yer aldı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İstanbul'un koronavirüsteki en risksiz ilçesi bakın neresi oldu

Küresel Koronavirüs salgını ile ulusal, bölgesel ve yerel mücadelenin tüm imkanların seferber edilerek sürdürüldüğü bugünlerde ilçemizde verilen mücadelenin olumlu sonuçları kendisini göstermeye başladı.

Temizlik, hijyen, bilgilendirme, kamu hizmetlerinin aksamaması ve sosyal hayatın desteklenmesi başlıklarında eş zamanlı yürütülen mücadelede her alanda başarılı sonuçlar elde edilmeye devam ediyor.

Çalışmalarını sadece saha çalışmaları ile sınırlamayan Tuzla Belediyesi sosyal hayatı destekleyecek örnek çalışmaları birbiri ardına hayata geçirdi. Koronavirüs ile mücadele sürecinde sahadaki mücadeleden, psikolojik desteğe, eğitim hizmetlerinden kültür sanat etkinliklerine, gönül belediyeciliğinin simgesi olan VEFA çalışmasından E-Belediyecilik hizmetlerine mücadelenin her alanında Tuzla Belediyesi öncü projelere imza atmaya devam ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Sahada devam eden ilaçlama, dezenfekte, yıkama çalışmalarıyla beraber kararlılıkla sürdürülen kontrol ve denetimler neticesinde Tuzla’nın risk seviyesi en düşük ilçelerden birisi olarak ulusal medyada yer alması, tüm ekiplerin özverili çabalarının neticesidir.
Öte yandan devam eden kültür, sanat, eğitim benzeri çalışmaları kapsayan etkinliklerin E-Belediye uygulamalarıyla sosyal hayata yansımasıyla da günlük hayatımızda da en az etkilenen ilçelerden birisi olduk. Bugüne kadar hep önce insan diyerek çalıştık. Güçlü altyapımızı halkımız için seferber ettik. Bu süreci hep beraber atlatacağız. Hemşehrilerimizden evlerinde kalarak bizlere desteklerini sürdürmesini istiyoruz. Biz sizin için her yerdeyiz.” sözleriyle evde kalma mesajını da yinelemiş oldu.

Tuzla Belediyesi aralıksız sürdürdüğü çalışmaları durum normalleşinceye kadar sahada ve sosyal hayatı destekleyecek şekilde uygulamaya devam edecek. 

Yorumlar