ŞİŞLİ

Muammer Keskin boşaltamadığı kadrolara yer açıyor

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; kendi ekibi ile çalışabilmek için yeni müdürlükler oluşturuyor. Bakın Keskin, hangi yeni müdürlükleri oluşturdu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Muammer Keskin boşaltamadığı kadrolara yer açıyor

Şişli'de 31 Mart seçimlerinde rakiplerine fark atarak yarışı kazanan isim Muammer Keskin oldu.

Muammer Keskin göreve gelir gelmez kolları sıvadı ve yeni müdürlükler oluşturmaya başladı.

YENİ MÜDÜRLÜKLER OLUŞTURUYOR:Şişli Belediyesi’nde geçmiş dönemlerden oluşturulan resmi kadrolar bulunuyor. Yönetici kadrosunda bulunanlar kanun gereği kendi istemediği sürece görevden alınamıyor. Muammer Keskin de çözüm olarak yeni müdürlükler açarak kendi ekibini belediyeye dahil ediyor.

YENİ İŞLEVLER GELİYOR:Şişli Belediyesi’nde var olan bir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü mevcut. Keskin, bu müdürlüğü iki ayrı müdürlüğe ayırıyor. Bu müdürlüklerden biri Medya Müdürlüğü diğeri ise Halkla İlişkiler Müdürlüğü oldu.

MUHTARLIK VE KATILIM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR:Mevcut var olan Muhtarlıklar Müdürlüğü yerine de Muhtarlık ve Katılım Müdürlüğü kuruluyor.

Muammer Keskin; Şişli’yi, Şişli’deki sivil toplum örgütleri ve Halk Meclisleri ile birlikte yöneteceğini vaat etmişti. Bu vaatler nedeniyle, oluşturulan Katılım Müdürlüğü’ne Şişli’deki tüm sivil toplum örgütlerinin dahil edileceği anlamı çıkıyor. Ayrıca muhtarlıklara ayrılan bütçeden de pay alacakları anlamına geliyor.

Bu vesile ile Muammer Keskin verdiği bu vaatleri de yerine getirmiş olacak.

ŞİŞLİ’NİN BİR KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ OLUYOR:Türkiye’de hiçbir belediyede olmayan bir Kreş Müdürlüğü kuruluyor. Muammer Keskin’in vaatlerinden biri de Şişli’de her mahallede bir kreş açmaktı. Bu müdürlükle bu vaatte gerçekleşmiş olacak.

Yorumlar