KARTAL

Kartal Belediyesi iş arayanlarla iş verenleri buluşturacak

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kartal'da ortaklaşa açmaya hazırlandığı Bölgesel İstihdam Ofisi’ni inceledi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kartal Belediyesi iş arayanlarla iş verenleri buluşturacak

İstihdam ofisi için Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Gökhan Yüksel, daha sonra İSMEK birimindeki çalışanlarla bir araya geldi.

Burada kısa bir konuşma yaparak ziyaretin amacını anlatan Başkan Gökhan Yüksel, "Burası için güzel, yeni projelerimiz var. İSMEK de büyüyerek devam edecek. Ekrem Başkanımızla beraber söz verdiğimiz bir istihdam projemiz var. Onu Kartal'da açıyoruz. Kültür merkezimizin içinde olacak. Ekip arkadaşlarımızla birlikte; müdürümüz, danışmanımız ve diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte onu yapıyoruz." dedi.

İş Arayanlarla İşverenler Buluşturulacak

Bölgesel İstihdam Ofisi ile iş arayan vatandaşlar, eleman arayan işverenlerle buluşturulacak. Küçükçekmece'de açılan Bölgesel İstihdam Ofislerinin ilkini, Kartal ve Şişli izleyecek. Proje tamamlandığında İstanbul genelinde 10 Bölgesel İstihdam Ofisi hizmet verecek.

Kartal Belediyesi de kısa bir süre önce Kartal Kariyer Merkezi'ni faaliyete geçirmiş, merkez açılmasının üzerinden kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen, yüzlerce kişiye iş imkânı yaratmıştı. Kartal Bölgesel İstihdam Ofisi açıldığında, Kartal Kariyer Merkezi ile işbirliği içinde çalışılacak. Bu sayede iş arayanlara daha geniş imkânlar sunulması amaçlanıyor.

Yorumlar