KARTAL

CHP'nin Kartal Belediye Başkan adayı belli oldu

CHP'de bugün açıklanması beklenen ancak son anda 26 Ocak tarihine ertelenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları arasında ismi kesinlik kazanan tek ilçe Kartal oldu.

CHP'nin Kartal Belediye Başkan adayı belli oldu

Daha önce bugün açıklanacağına dair bilgi verilen CHP İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanma tarihi ertelendi. 26 Ocak'ta açıklanacak olan adaylar arasında, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün yerine gelecek olan isim netleşti...

İnternetistanbul.com'un ulaştığı bilgiye göre, CHP Avcılar ve Kartal Belediye Başkanları kesin olarak aday gösterilmeyecekler arasında görünüyor. Küçükçekmece'de adaylığına kesin gözle bakılan Çetin Çapa aday gösterilmeyecek bir diğer isim oldu...

Alınan bilgiye göre, yarın saat 12.00'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yapacağı 4 saatlik istişare sonucu gösterilecek adaylarla ilgili daha belirgin bir karar almış olacak.

CHP KARTAL'IN ADAYI KİM?

İnternetistanbul.com'un siyaset kulislerinde elde ettiği bilgiye göre, Mevcut Belediye başkanı Op.Dr. Altınok Öz'ü aday göstermeyecek olan CHP liderinin kafasındaki isim ise Mustafa Kul'dan başkası değil. CHP Erzincan eski milletvekili olan Mustafa Kul'un aday gösterilmesinin en büyük sebeplerinden biri ise Kartal'daki seçmen çoğunluğunun Erzincanlı oluşundan kaynaklanıyor.

Mustafa Kul kimdir?

Yorumlar