İSTANBUL

CHP PM öncesinde İstanbul İlçeleri için flaş karar

CHP'nin İstanbul ilçe adaylarının bugün açıklanması bekleniyordu. Ancak bir son dakika kararıyla ileri bir tarihe ertelendi. Canan Kaftancıoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında daha önce yapılan toplantıda ise CHP'nin elinde bulunmayan 4 ilçeye önem verilmesi kararı çıktı.

CHP PM öncesinde İstanbul İlçeleri için flaş karar

CHP'nin İstanbul ilçe adaylarının bugün açıklanması bekleniyordu. Ancak bir son dakika kararıyla ileri bir tarihe ertelendi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kritik toplantıya 48 saat kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu’nun makamında MYK toplantısından sonra gerçekleşen görüşmede, Kaftancıoğlu mega kentte parti örgütleriyle ve vatandaşların nabzını ölçmeye yönelik araştırmalarla birlikte CHP liderine bilgi verdi.

10 İLÇENİN ADAYININ LİSTESİNİ SUNDU

Kritik zirvede Canan Kaftancıoğlu, 38 ilçesi bulunan İstanbul’un 10 ilçe belediye başkan adayına ilişkin İstanbul İl Başkanlığı’nın görüşünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.

HANGİ İLÇELER VAR?

Kaftancıoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na sunduğu 10 ilçe adayları arasına Sultanbeyli, Tuzla, Gaziosmanpaşa ve Başakşehir’in aralarında bulunduğu yönetimi CHP'de olmayan ilçeler yer alacak. İstanbul’da CHP’nin elinde bulunan ve seçim kazanma potansiyelinin olduğu ilçeler ise sonra değerlendirilecek.

EKREM İMAMOĞLU SEVİNCİ

Kritik görüşmede İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu’nun performansı da masaya yatırıldı. Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun seçim performansının her geçen gün arttığını ve sonuçta seçimi kazanacağına inandığını dile getirdiği öğrenildi.

Yorumlar