KARTAL

Altınok Öz: Canan Kaftancıoğlu, Süleyman Soylu’ya çalıştı

CHP’ye çatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü suçlamıştı. Ardından Altınok Öz'den manidar bir açıklama geldi. Gazeteci-yazar Vural Dağtekin'in yazısı da CHP'de Altınok Öz'e karşı bir tavır alındığının ispatı oldu.

Altınok Öz: Canan Kaftancıoğlu, Süleyman Soylu’ya çalıştı

İstanbul Kartal’da çöken apartmanla ilgili CHP’ye çatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü suçlamıştı.

“BATSIN SİZİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINIZ”
Kartal Belediye Başkanı CHP’li Altınok Öz’ü suçlayan Soylu “Kartal Belediye Başkanını bir kere bile orada görmedim. Batsın sizin komünistliğiniz, batsın sizin solculuğunuz, batsın sizin belediye anlayışınız” demişti.

Bu sözlere CHP’den yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Kartal Belediye Başkanı CHP’li Altınok Öz’ün Kartal’da çöken binanın olduğu bölgeye defalarca gittiğine dair fotoğrafları yayınladı.

DAĞTEKİN’DEN ALTINOK ÖZ’E DESTEK YAZISI
Bunun ardından gazeteci-yazar Vural Dağtekin, köşesinde Altınok Öz’ün Kartal’da yok sayıldığını iddia eden bir yazı kaleme aldı. Altınok Öz’ün olayın hemen ardından bölgeye gittiğine değinen Dağtekin, hatta Öz’ün gittiği dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, başta İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu olmak üzere il yöneticilerinin de bölgeye geldiğini yazdı.

Dağtekin, “CHP İstanbul İl Başkanı ve heyeti, Altınok Öz’ü ısrarla sakladı, görmek istemedi, uzak durdu” dedi.

Dağtekin’in yazısı, Altınok Öz’ün son hamlesiyle iddia olmaktan çıktı, “Altınok Öz de böyle düşünüyor” denilmesine neden oldu.

ALTINOK ÖZ’DEN TWEET
Altınok Öz, Twitter hesabından bu yazıyı paylaştı, “Canan Kaftancıoğlu, Süleyman Soylu’ya çalıştı” diye yazdı. Öz, tweetine Dağtekin’in kendisini savunan yazısını da iliştirdi.

Yorumlar