KARTAL

Altınok Öz 'babamın kemiklerini sızlatmadım' diyerek günah çıkarttı!

CHP Kartal için aday tercihini Gökhan Yüksel'den yana kullandı gözler mevcut başkan Altınok Öz'e çevrildi. Öz, 'Atatürk ilkeleri doğrultusunda mücadeleye devam edeceğim' dedi.

Altınok Öz 'babamın kemiklerini sızlatmadım' diyerek günah çıkarttı!

Hakkında pek çok iddia dolaşan CHP'nin Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yeni dönem için farklı bir aday tercih edilmesi sonrası, babasından girip Atatürk'ten çıkan bir açıklama yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Ama Altınok'um. Hayatıma da Altınok olarak devam edeceğim. Umarım bundan sonra Kartal'ı yönetecek arkadaşlar Kartal'ın değerlerine sahip çıkmaya devam eder" diye konuştu.

"Hayatıma Altınok olarak devam edeceğim "

Partisi tarafından bu dönem aday gösterilmeyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz bundan sonra hayatına Altınok olarak devam edeceğini dile getirerek "Neyzen'e diyorlar ki; gel seni devlet memuru yapalım. 'Ne olacak?' diyor. Müdür olursun. Sonra biraz daha yükselirsin bakan olursun. Sonra sadrazam olursun. 'Sonra' diyor Neyzen Tevfik. Sonrası padişah. Diyorlar ki hiç. 'Ben zaten hiçim' diyor Neyzen Tevfik. Başhekimlikler yaptım. Sağlık müdürlüğü yaptım. 10 yıldır da belediye başkanlığı yapıyorum. Ama Altınok'um. Hayatıma da Altınok olarak devam edeceğim. Umarım bundan sonra Kartal'ı yönetecek arkadaşlar Kartal'ın değerlerine sahip çıkmaya devam eder, anarlar ve toplanırlar. Yurttaş Altınok olarak da ben mümkün olduğu kadar bu toplantılara katılmaya çalışacağım"dedi.

Yorumlar