İSTANBUL

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na tek cümlelik yanıt

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk olmuş ve burada Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İmamoğlu'nun sözleri sonrası sosyal medyada Göksu'ya destek mesajları yağmıştı. Göksu'dan İmamoğlu'na beklenen cevap geldi. Göksu o sözler için bakın ne dedi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na tek cümlelik yanıt

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk ekranlarında kendisi hakkındaki söylediği sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Göksu, "CHP adayının hakkımdaki sözleri için tek cümle söyleyeceğim. Kabalık, zayıf kişiliklerin güç taklididir. Taklidin eninde sonunda varacağı noktayı da tüm Türkiye dün gece hep birlikte görmüş olduk." dedi.

 CNN Türk'te yanınlanan programda gündeme dair birçok konuda açıklamada bulunan İmamoğlu'na Ahmet Hakan'ın Yunan gazetesi, Tevfik Göksu'nun çarpıtılan sözlerini sorduğu an ortam gerilmişti.

AHMET HAKAN VE ERKREM İMAMOĞLU ARASINDAKİ DİALOG

Ekrem İmamoğlu: Belediye başkanını savunacaksan çağır onu onunla konuşayım. Trabzonluları lekeliyorsun, Ekrem İmamoğlu’nu lekeliyorsun. Buradan bir politika yaratmaya çalışıyorsun. Ahmet Bey savunmayın lütfen. Ben olsam söylemem! Ünlem işareti koyalım kapatalım.

Ahmet Hakan: O başkan için söylemedim. Melih Gökçek sürdürüyor diye dedim.

Ekrem İmamoğlu: Başka konuya geçelim. İstanbul’un ekonomisini konuşalım. Belediye başkanını niye konuşuyoruz?

Ahmet Hakan: İzlediğim videoda gördüğümü anlatıyorum. Böyle söylemeniz hoş olmadı. Böyle diyecek bir şey yok. Neyse kapatalım o konuyu.

Ekrem İmamoğlu: O haberi yazanı da onu adam yerine koymadım diye cevap vermedim.Ne niyetle söyledi o zaman.İftarla sahur arası Yunanistan'daki bir gazeteyi anlatıp böyle yazdı deyip Trabzonlu Yunanlı yan yana koyup niye cevap vermedi sorusu sizce neden sorulur.

Yorumlar 1 yorum