İSTANBUL

Tabanı kahreden CHP neyi paylaşamıyor?

CHP'deki aday krizi sabırları taşırmaya başladı. İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının kimler olacağı konusunda ittifak partileriyle anlaşmaya varamayan CHP'de neler oluyor? Bu belirsizliğin sebebi neden kaynaklanıyor. Yeniçağ Gazetesi'nden Mehmet Faraç, 'Tabanı kahreden CHP neyi paylaşamıyor?' diye sordu.

Tabanı kahreden CHP neyi paylaşamıyor?

İnternetİstanbul/ CHP'de dört gözle beklenen İstanbul ilçe adaylarının bir türlü açıklanmaması tepkilerin artmasına neden oluyor. Yeniçağ Gazetesi'nden Mehmet Faraç, CHP'deki aday krizinin neden son bulamadığını kilit soruları sorarak öğrenmeye çalıştı.

İşte Mehmet Faraç'ın dikkat kesildiği o sorular...

CHP'nin nerede etkili, nerede zayıf olduğu yıllardır belliyken, Türkiye'nin en önemli kentlerinde halen belediye başkan adaylarının açıklanmaması nasıl bir hesaplaşmanın sonucudur acaba?..

İstanbul'da büyükşehir adayını tanıtan CHP, ilçelerde nasıl bir beklenti içinde ki, halen adayları açıklayamadı?..

İstanbul'daki 39 belediyenin ancak üçte birinde etkili olan bir parti hangi büyük projeleri (!) müjdeleyecek ki, milletin enerjisini tüketme pahasına bekliyor ha bekliyor?..

Ne kilitliyor CHP'yi İstanbul'da; MYK üyelerinin "benim adamım başkan olsun" mücadelesi mi, ahbap çavuş ilişkileri mi, yoksa partiyi yıprattıkları için kesinlikle aday olmaması gereken "şaibeli" isimlere yönelik yoğun tepkiler mi?..

Şişli Belediyesi'nin 500 milyon dolarlık binalarını kendi kurduğu özel okula aktardığı için yargılanan Mustafa Sarıgül mü, "yolsuz"luktan görevden atılan Battal İlgezdi mi, yoksa Bulgaristan'da "kumar" masasında yakalanan ve "kumar parasını nereden getirdi"ğini açıklayamayan Bülent Kerimoğlu'nun kuşkulu(!) ilişkileri yüzünden mi bu kaos?..

DEVAMINI OKU...

Yorumlar