İSTANBUL

Süleyman Özışık yazdı: İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor?

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık bomba bir iddiayı köşesine taşıdı. Bu iddiaya göre İBB Başkanı İmamoğlu'na karşı CHP içinden bir tayfa operasyon yürütüyor. Bu tayfanın başında da Canan Kaftancıoğlu var...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Süleyman Özışık yazdı: İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor?

İBB'de neler yaşandığını soruşturduğunu söyleyen İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, çok konuşulacak bir iddiayı köşesine taşıdı.

"Sağlam ve güvenilir kaynaklarım bana, Ekrem İmamoğlu'na birilerinin operasyon çektiğini söylüyor. Yanlış anlaşılmasın.Operasyonu çekenler AK Partili falan değil ha! CHP içinden bir tayfa bu operasyonu yürütüyor." diyen Özışık "İddialara göre tayfanın başını CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu çekiyor. Geçenlerde bir iki yazar arkadaş Kaftancıoğlu'nun, Ekrem İmamoğlu'nu CHP Genel Merkezi'ne şikâyet ettiğini yazmıştı." ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu ile birlikte yönetimde söz sahibi olmak istediğini söyleyen Süleyman Özışık "Yakında bu kavga patlak verir de kamuoyu önünde açıktan sürdürülürse şaşırmayın olur mu?" sözleri ile yazısına son verdi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar