İSTANBUL

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kartal'daki bina ile ilgili şok açıklama

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. CHP lideri Kartal'da 21 kişiye mezar olan bina ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kartal'daki bina ile ilgili şok açıklama

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. İmar affı ile kaçak çürük binaların tescilli tabut haline getirildiğini belirten Kılıçdaroğlu, Kartal'da 21 kişiye mezar olan binanın kim tarafından yapıldığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, Kartal'da çöken bina ile ilgili şu iddiada bulundu: "İsteriz ki hiçkimde şu veya bu nedenle ölmesin. Kartal'da bir bina çöktü 21 vatandaşımız hayatını kaybetti. Enkazın altında insanlar varken politik bir sürecin içine sokmak istemedik. Enkaz kaldırıldı ve Grup başkanvekilimiz bilgileri paylaştı.

O binayı kaçak yapan şuan Erzurum'da belediye başkanı. Binayı bir tabutluk gibi yapmayacaksın. 21 yıl geçti 99 depreminin üzerinden 21 yılda deprem için ne yapıldı.

İMAR AFFI ELEŞTİRİSİ.. İmar affı çıkarıldı böylece çürük binalar tescilli tabut hale getirdiler. Siz İstanbul'u yöneteceksiniz ve bir deprem olmadan bina çökecek. 17 bin 480 kişi hayatını kaybetti 1999 depreminde. 21 yılda bir ülke yeniden inşa edilir. Bunun vebali onların üzerindedir.

ÇEKMEKÖY ŞEHİTLERİ..Dünde hayatını kaybeden şehitlerimizn ailelerine rahmet diliyoruz. Bu şahadet önemli ama bu helikopterle ilgili bunlar yeniden gözden geçirilmeli.

YEŞİLE DÜŞMANLAR..Çocuklar ağaç görmüyor bu çocuklar nerede oynayacak. Çıkmışlar biz İstanbul'a ihanet ettik diyor sonra da ihanet etmek için oy istiyor. Ekrem İmamoğlu hepsini çözecek merak etmeyin. Başta gecekondu bölgeleri olmak üzere belediyelerimiz kreş var. AK Parti'ye ait belediyelerde bir tane bile kreş yok. Adalet Partisi de destek verecek.

TANZİM SATIŞLAR..Hiç aklınıza gelir miydi halkımız soğan kuyruğuna girecek. Yav soğan bu. Romanya'dan hayvan Bulgaristan'dan saman getiriyorsun dolarla. Varlık içinde yokluk yaşıyoruz. Ekmek soğan bulamadılarsa efuli, ejder meyvesi yesin diyecek saray ve çevresi."

Yorumlar