İSTANBUL

Kartal Belediyesi'ne 'Ekrem İmamoğlu' tepkisi!

Ekrem İmamoğlu kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçildi ve teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. İmamoğlu'nun son durağı Kartal oldu. Kartal Belediyesi'nin gönderdiği davet mesajı ise tepkilere neden oldu.

Kartal Belediyesi'ne 'Ekrem İmamoğlu' tepkisi!

Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile beraber dün CHP'nin Belediye Başkanlığını kazandığı Kartal Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i tebrik eden İmamoğlu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yüksel'in siyasetin nasıl yapılacağına dair yürekli kararlar alan, aynı zamanda danışan, konuşan, paylaşan, ders alan bir kişi olduğunu söyledi.

İmamoğlu'nun ziyaretinden önce Kartal halkına gönderilen mesaj tepki çekti. Mesajda, "İBB BaşkanımızEkrem İmamoğlu Kartal'a geliyor.Belediye başkanı seçilmem nedeni ile tebrik ziyaretine glecek olan Sayın İmamoğlu ile 8 Nisan saat 12.00'de Kartal belediye binamızda gerçekleşecek buluşmamıza tüm halkımız davetlidir" denildi.

Bu mesaj sosyal medyada "Sayın Kartal belediyesi Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldıda bizim mi haberimiz yok ?" gibi yorumlara neden oldu.

Yorumlar