İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 ramazan çadırları nereye kurulacak?

On bir ayın sultanı Ramazan nihayet geldi. Bununla beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 ramazan çadırlarını hangi meydanlara kuracak sorusu da merak edilmeye başlandı. İBB'nin ramazan çadırlarının yeri belli oldu mu?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 ramazan çadırları nereye kurulacak?

Geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi iklimini, sanatsal ve kültürel etkinliklerle zirveye taşımış ve Ramazan ayı boyunca Tasavvuf Müziği’nden şiir dinletilerine, geleneksel gösteri sanatlarından sohbetlere kadar onlarca etkinliği İstanbullularla buluşturmuştu. İBB ayrıca Mecidiyeköy ve Beşiktaş Meydanları’nda kurulan İBB İftar Çadırları ile her gün 2.500 kişinin sıcak iftar yemeği yemesi sağlanmıştı.

6 İLÇEDE İBB RAMAZAN ÇADIRI KURULACAK

Bugün Ramazanın başlaması ile birlikte çalışanlar ve binlerce kişi İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 ramazan çadırları nereye kurulacak? sorusunu soruyor. Bu sorunun cevabı sonunda belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, iftar çadır sayılarının ve alanlarının arttırıldığını açıkladı. Ongun 2019 Ramazan ayında İstanbul'da Mecidiyeköy, Aksaray, Çekmeköy, Eminönü, Kadıköy ve Üsküdar'da İBB'nin iftar çadırlarının kurulacağını açıkladı.

Yorumlar