İSTANBUL

İSMEK kayıt 2019! İSMEK Radyo programcılığı bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK İstanbulluların;kişisel birikimlerini yükseltmek,mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek,gelir elde etmelerine katkıda bulunmak, istihdam edilebilirliklerini artırmak,gibi amaçlarla kurulmuştur. Milyonlarca mezun veren İSMEK'te 2019 kayıtlar Ağustos ayında başlıyor. Peki İSMEK Radyo programcılığı içeriği ne Radyo programcılığı bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK kayıt 2019! İSMEK Radyo programcılığı bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK 2019 kayıt ne zaman, İSMEK eğitim programları içerisinde yer alan ve birçok öğrencinin dikkatini çeken Radyo programcılığı eğitiminin detayları ne, nereden başvuru yapılır?

Temel iletişim kurallarını, radyo yayıncılık uygulamalarını, program tekniklerini bilme ve Türkçeyi doğru kullanarak yüksek ifade gücü kazanma, heyecanını kontrol etme bilgi ve becerisinin kazandırıldığı eğitim programıdır.

Konu Başlıkları

Radyo araç gereçlerini tanıma, mikser, mikrofon kulaklık ve çalıcı cihazların kullanımı, mikrofon türleri ve ses kayıt programları, bilgisayar ve radyo otomasyon programları, radyo istasyonunun işleyişi ve teknik düzen, yayın akışı, radyo programı için fikir oluşturma, radyo programında bilgi toplama ve eleme teknikleri, programın metne dökümü ve yapım aşaması, müzik ve efekt kullanımı, deneme yayın aşaması, kayıtlar, hazırlanan program formatının tatbiki, röportaj teknikleri, radyo haberciliği.

İstihdam Alanları

Bu eğitimi başarıyla tamamlayanlar özel radyo istasyonları için birer yayıncı adayı olma imkânına sahip olurlar.

Yorumlar