İSTANBUL

İSMEK kayıt 2019! İSMEK İngilizce A1 Seviyesi bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK İstanbulluların;kişisel birikimlerini yükseltmek,mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek,gelir elde etmelerine katkıda bulunmak, istihdam edilebilirliklerini artırmak,gibi amaçlarla kurulmuştur. Milyonlarca mezun veren İSMEK'te 2019 kayıtlar Ağustos ayında başlıyor. Peki İSMEK İngilizce A1 Seviyesi bölümü içeriği ne İngilizce A1 Seviyesi bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK kayıt 2019! İSMEK İngilizce A1 Seviyesi bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK 2019 kayıt ne zaman, İSMEK eğitim programları içerisinde yer alan ve birçok öğrencinin dikkatini çekenİngilizce A1 Seviyesieğitiminin detayları ne, nereden başvuru yapılır?

Bu program öğrencilere, basit düzeyde ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına İngilizcede bilinen günlük ifadeleri dinleme, okuma, yazma, konuşma ve iletişim kurma bilgi ve becerisini kazandırmayı hedeflemektedir.

Konu Başlıkları: Günlük hayatta iletişim, aile ilişkileri ve çevre, alışkanlıklar ve tercihler, yiyecekler ve içecekler, geleceği planlama, geçmişi anlatma gibi konularda dinleme, okuma, konuşma ve yazma.

Programın Kazanımları: İngilizce dil öğreniminin başlangıç seviyesini içeren program, bu dilin öğrenimi için bir temel niteliği taşımaktadır.

Yorumlar