İSTANBUL

İSMEK kayıt 2019! İSMEK butik pastacılık bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK İstanbulluların;kişisel birikimlerini yükseltmek,mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek,gelir elde etmelerine katkıda bulunmak, istihdam edilebilirliklerini artırmak,gibi amaçlarla kurulmuştur. Milyonlarca mezun veren İSMEK'te 2019 kayıtlar Ağustos ayında başlıyor. Peki İSMEK butik pastacılık bölümü içeriği ne butik pastacılık bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK kayıt 2019! İSMEK butik pastacılık bölümü başvuru merkezleri nerede?

İSMEK 2019 kayıt ne zaman, İSMEK eğitim programları içerisinde yer alan ve birçok öğrencinin dikkatini çeken butik pastacılık eğitiminin detayları ne, nereden başvuru yapılır?

Bu alanda taze, doğal ve kişiye özel üretimler yapılır. Alışılmış pastane konseptinin dışında, daha modern ve kişiye özel hizmet sunan ‘haute-coutre’ pasta üretimi eğitimleri butik pastacılık yapımına dair bilgi ve becerinin geliştirilmesine yöneliktir.

Konu Başlıkları: Katkılı pandispanya çeşitleri, katkısız pandispanya çeşitleri, special pandispanya, pandispanya yapım teknikleri, krema yapım teknikleri, şeker hamuru ile pasta kaplama, insan figürü modelleme, hayvan figürü modelleme, maket pasta kaplama.

İstihdam Alanları: Programı başarıyla tamamlayanlar, yiyecek-içecek alanında çalışabilir, kendi işyerleri veya evlerinde üretim yaparak gelir elde edebilirler.

Yorumlar