İSTANBUL

İsmail Küçükkaya Ekrem İmamoğlu'nun iddiasını yalanladı

CHP adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında, ortak yayına çıkacağı AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın soruları istediğini iddia etmişti. İmamoğlu'nun bu iddiasını Yıldırım sert bir dille yalanlamıştı. Program moderatörlük yapacak olan İsmail Küçükkaya'dan da bu iddiaya ilişkin bir açıklama geldi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İsmail Küçükkaya Ekrem İmamoğlu'nun iddiasını yalanladı

16 Haziran'daki ortak yayında moderatörlük yapacak olan İsmail Küçükkaya'dan  CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun 'soru' iddiasına yalanlama geldi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya bir TV programına telefonla bağlanarak Ekrem İmamoğlu'nun "Binali Yıldırım soruları istemiş bana bilgi geldi" iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

'BUNU NEREDEN ÇIKARDIĞINI BİLMİYORUM'

Soruların halen hazır olmadığını, Yıldırım’ın kendisinden soruları istemediğini ve soruları sadece kendisinin bileceğini söyleyen Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

Galiba Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın ortak yayındaki soruları görmek istediğini söylemiş. Bunu nereden çıkardığını bilmiyorum. Çünkü Ekrem İmamoğlu ile günlerdir hiç konuşmadım. Dolayısıyla böyle bir şeyi bana dayandırarak söylemiş olması bir milyarda sıfır ihtimal. Birincisi ben gerçekten günlerdir Ekrem İmamoğlu ile konuşmadım. İkincisi daha hazırlanmış hiçbir soru yok. Üçüncüsü Binali Yıldırım'ın benden böyle bir talebi olmadı, olamaz. Dördüncüsü açık oturuma ilişkin henüz hiçbir soru hazırlanmadığı gibi hazırlanma aşamasında, sonrasında, yayından önce de hiç kimsenin bunu benim dışımda bilmesi mümkün değil. Kimseye vermem ben onları.
Yorumlar 6 yorum