İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun o iddiası Binali Yıldırım'ı kızdırdı: Özür dilesin

23 Haziran İstanbul seçimi öncesi gerçekleşecek ortak yayın için nefesler tutuldu. Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım 16 Haziran Pazar günü bir araya gelecek. İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünü üstleneceği canlı yayın için İmamoğlu bir iddia ortaya attı. İmamoğlu'nun iddiasına göre yayın öncesi rakibi Yıldırım soruları görmek istedi. Yıldırım'ın bu iddiaya yanıtı sert oldu...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun o iddiası Binali Yıldırım'ı kızdırdı: Özür dilesin

CHP adayı Ekrem İmamoğlu büyük buluşma öncesi Binali Yıldırım'ın soruları görmek istediğini iddia etti. İmamoğlu'nun bu iddiası Yıldırım'ı çok kızdırdı. Yıldırım'dan jet yalanlama geldi. 

Türkiye nefeslerini tuttu 16 Haziran Pazar günü yapılacak Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu canlı yayınına kilitlendi. NTV'de gazetecilerin sorularını cevaplayan İmamoğlu, teklifin kendisinden geldiğini ileri sürerken programda sorulacak sorular konusunda müdahil olmadıklarını, Binali Yıldırım'ın programdan önce soruları görmek istediğini ileri sürdü.

"ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR"

İmamoğlu'nun bu açıklamalarının ardından Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından İmamoğlu'nu eleştiren Yıldırım, böyle bir talebinin olmadığını ve yalan beyan için CHP adayının özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım şunları söyledi:

"CHP adayı biraz önce ortak canlı yayınla ilgili "Binali Yıldırım soruları istemiş bana bilgi geldi" diyor. Sonra da kendisine tarafların yalanlaması iletildiğinde "öyle değilse yanlış anlamışım" diyor.

Varsa elinde kanıt ispatlasın yoksa da özür dilesin. Yalan söyleme üzerine kurulu çirkin bir siyaseti İstanbullular hak etmiyor. Bunun adı basitliktir."

Yorumlar 2 yorum