İSTANBUL

Fehmi Koru'dan Süleyman Özışık'a AK Parti eleştirisi

Fehmi Koru, AK Parti kesiminde sözü dinlenen bir isim olarak bilinen Süleyman Özışık'ı yerel seçimlerle ilgili sözlerinden dolayı 'İktidar için hoş olmayan senaryolar yazılıyor. İtirazlarım var' diyerek eleştirdi.

Fehmi Koru'dan Süleyman Özışık'a AK Parti eleştirisi

İnternetİstanbul/ ''Seçim tarihi yaklaştıkça partilerin ve partililerin heyecanının artmasını herhalde normal karşılamamız gerekir. Oysa ortalıkta ‘heyecan’ hissini akla düşürecek herhangi bir hareketlilik görülmüyor. Gerçek anlamda ‘heyecan’ bir tek AK Parti’nin itibar ettiği yazarlarda kendini belli ediyor'' diyen Fehmi Koru, başta Süleyman Özışık ve Abdurrahman Dilipak'ın seçimlerle ilgili uyarısını ''İktidar için hoş olmayan senaryolar yazılıyor. İtirazlarım var'' diyerek karşıladı.

Fehmi Koru'nun, AK Parti adaylarının yanlış tercihler olduğunu her fırsatta dile getiren Süleyman Özışık'a iması ise dikkat çekiciydi. 

İşte Fehmi Koru'nun o sözleri;

...

Bu tür uyarılar başkan adayları ilan edilmeden önce yapılmış olsaydı, yanlış insanların adaylığının önüne geçmek amaçlı bir girişim olarak görebilirdik; adaylar açıklandıktan sonra yazılması bu yazıların, endişeyle ve ona dayalı duyulan heyecanla ilgili olmalı.

Gerçekten duyulan bir endişeyi yansıtıyor olmalı iktidar partisinin itibar ettiği yazarlar…

DEVAMINI OKU...

Yorumlar