İSTANBUL

AK Parti'nin yenilgisini isteyen AK Partililere çok önemli uyarı!

AK Parti içindeki muhaliflerin pire için yorgan yakma girişiminin Türkiye için yaratacağı sonuçları yazdı Süleyman Özışık... Yerel seçimin neden bu kadar önemli olduğunu anlatırken ise AK Parti'yi bölecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini zayıflatacak o planı açıkladı.

AK Parti'nin yenilgisini isteyen AK Partililere çok önemli uyarı!

İnternetİstanbul/ AK Parti'de açıklanan belediye başkan adaylarıyla birlikte seçmende oluşan kararsızlık, partide telafisi imkansız yanlışlara sebebiyet verebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmesine rağmen, başkan adayından mennun olmayanlar rakip partiye oy vermeyi veyahut hiç sandığa gitmemeyi düşünürken, yerel seçimin sonuçlarının düşünüldüğü kadar basit olmayacağını haykıran bir isim var: Süleyman Özışık.

Köşesinden; "Bu seçim basit bir mahalli idareler seçimiyse, neden ısrarla bir genel seçim havası estiriliyor?" sorusuna verdiği cevapla aslında bizim göremediğimiz bir gerçeği açıkladı.

Süleyman Özışık, daha önce dillendirdiği iddiayı hatırlattı. Abdullah Gül seçim sonrası bir parti kuracak veya Saadet Partisi'nin başına geçecek.

Bu iddiadan sonraki sözleri ise daha vahim Süleyman Özışık'ın. Çünkü bu dedikleri yaşanırsa, Türkiye'de hiç birşey eskisi gibi olmayacak!

İşte Süleyman Özışık'ın bomba sözleri;

...

AK Partili bazı belediye başkan adayları, böyle bir ortamda AK Parti'den istifa ederek Abdullah Gül'ün başına geçtiği partiye katılacak.

CHP'den milletvekili adayı olup, çıktığı televizyon ekranında Erdoğan'a, "Bu adam Kaddafi olmak istiyor" diyen ve şimdi AK Parti Belediye Başkan Adayı gösterilen birinin...

Gittiği her ortamda, "Süleyman Soylu Kürtleri katlediyor" diyerek İçişleri Bakanı'na kâğıda kaleme gelmez galiz küfürler savuran ama AK Parti'den aday gösterilen bir belediye başkan adayının...

Ya da ByLock kullandığı kesinlik kazanmasına rağmen AK Parti'den aday gösterilen bir başka adayın bunları yapmayacağına garanti verebilen birileri varsa, buyursun öne çıksın.

AK Parti'nin İstanbul ya da Ankara'yı kaybetmesi, Abdullah Gül'ün AK Parti'den koparacağı isimlerle birlikte siyaset sahnesine dönmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini tahmin edilemez boyutta zayıflatacak.

Meclis'te azınlık durumuna düşen AK Parti'nin, erken genel seçim isteğine cevap vermekten başka şansı olmayacak.

Çünkü eğer erken seçime gidilmezse, Sarı Yelekliler benzeri ya da Gezi benzeri bir eylem planlanarak Türkiye bir ateş çemberinin içine çekilecek.

DEVAMINI OKU...

Yorumlar