İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan mesajına Canan Kaftancıoğlu ne diyecek?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan için yayınladığı mesaj akıllara Canan Kaftancıoğlu'nu getirdi. Sebebi ise Kaftancıoğlu'nun Ramazan mesajlarına karşı olan tutumu. İşte geçmişte yaşananlar ve Ekrem İmamoğlu'nun yayınladığı o mesaj...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan mesajına Canan Kaftancıoğlu ne diyecek?

Türkiye Ramazan ayına girerken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullular için bir Ramazan mesajı yayınladı. Akıllara ise partisinin il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Ramazan mesajlarına karşı olan tavrı geldi. 

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı Ramazan mesajı:"İstanbul'da komşuluğun sıcaklığınu mutlaka hissedin. Bir akşam iftara siz davet edin, bir başka akşam mutlaka komşunuzun iftarına gidin. Ben öyle yapacağım.Ben Sultanbeyli’den Silivri’ye komşularımın iftar sofralarına misafir olacağım, paylaşımı ve sıcaklığı hissedeceğim. Bütün İstanbul’un da böyle hissetmesini istiyorum.Ramazan ayı mübarek olsun. 11 ayın sultanı Ramazan ülkemize, dünyaya bolluk, bereket ve mutluluk getirsin."

CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN ESKİ RAMAZAN TWEETİ:Ekrem İmamoğlu'nun bu mesajının ardından akıllara CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun geçmişte Ramazan ayında attığı bir tweet geldi.

Caption

Yorumlar