KADIKÖY

Ekrem İmamoğlu Kadıköy Belediyesi ziyaretinde konuştu 'şaibe' iddiasına yanıt verdi

Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediyesi'ni ziyaret etti. Kadıköy Belediye Başkanı seçilen Şerdil Dara Odabaşı'nı makamında tebrik eden İmamoğlu, daha sonra belediye binası önünde toplananlara seslendi. Seçimlerle ilgili  YSK sürecine değinen İmamoğlu,"'İBB oylamasında yolsuzluk var şaibe var' diyorlar. Kargalar güler. Kargalar gülmüştür bence siz de gülün." dedi.

Ekrem İmamoğlu Kadıköy Belediyesi ziyaretinde konuştu 'şaibe' iddiasına yanıt verdi - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Kadıköy Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye binası önünde kendisini bekleyen kalabalığa selenen İmamoğlu, 'İstanbul seçiminde şaibe' iddiasına da yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu Kadıköy Belediyesi ziyaretinde konuştu 'şaibe' iddiasına yanıt verdi - Sayfa 2

Ekrem İmamoğlu'nu Kadıköy Belediyesi'nin önünde bekleyen kabalık içinde 7'den 70'e herkes vardı. İmamoğlu kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları da karşılıksız bırakmadı.

Ekrem İmamoğlu Kadıköy Belediyesi ziyaretinde konuştu 'şaibe' iddiasına yanıt verdi - Sayfa 3

"PAZARTESİ AKŞAMI RASTGELE BİR KAPIYA GİDİP İFTAR AÇACAĞIM"

Ramazan ayı paylaşma, iyilik, sevgi, hissetme, arınma ve aydınlanma ayı olduğunu dile getiren İmamoğlu,  "Ramazan ayında tüm dualarınız kabul olsun. Bu aya ayrı bir gözle bakıyorum. Bu güzel ayın maneviyatını hep birlikte yaşamaya çalışalım. Komşularınızı iftara davet edin, bir çorbayı paylaşın. Ben büyük 5 yıldızlı otellere 10 yıldır gitmiyorum. Evlerde iftar açacağız. Pazartesi akşamı rastgele bir kapıya gidip iftar açacağım. Birileri bu şehrin yaşayanlarını bölmeye çalışsa da biz birleşeceğiz. Ramazan ayı iyilik ayı. Her gün gözünüzün önünde olan biri varsa, komşunuza, bir öğrenciye ya da yolda gördüğünüz bir insana ben nasıl yardım edebilirim diye düşüneceğiz." dedi

Ekrem İmamoğlu Kadıköy Belediyesi ziyaretinde konuştu 'şaibe' iddiasına yanıt verdi - Sayfa 4

"VALLAHİ GÜLERİM BUNA" 

Seçimlerle ilgili  YSK sürecine değinen İmamoğlu, "Neymiş diyorlar ki bu millet İstanbul'un 39 ilçesinde bize oy verdiği belediye başkanımızı seçtiler. 'İstanbul'da meclis üyeliği oylamasında en yüksek oyu bize verdiler mecliste çoğunluğuz' diyorlar. 'İBB oylamasında yolsuzluk var şaibe var' diyorlar. Kargalar güler. Kargalar gülmüştür bence siz de gülün. Aynı zarfa atılan oylarda ilçe meclis oyları pırıl pırıl. İstanbul meclisi seçimlerinde oylar onların olmuş ama İBB seçimlerinde yolsuzluk var. Vallahi gülerim buna" şeklinde konuştu.