İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun omzundaki gizemli el bakın kiminmiş!

Basın mensuplarının soru sorduğu sırada Ekrem İmamoğlu'nun özel aracından omzuna uzanan bir el, açıklama yapmasını engelleyerek araca gelmesini istedi. Görüntüler, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, çok konuşulan elin sahibinin basın danışmanı Murat Ongun olduğunu söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun omzundaki gizemli el bakın kiminmiş!

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada omuzuna bir el uzanmıştı. İmamoğlu'nu çeken elin sahibi sosyal medyayı sallamıştı.

Türkiye'nin konuştuğu olayda gizemli elin sahibi ortaya çıktı. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, çok konuşulan elin sahibinin basın danışmanı Murat Ongun olduğunu söyledi.

"Ekrem İmamoğlu'nun omzundaki o gizemli elin kim olduğu tartışılıyor. İzlemişsinizdir. Hani şu İmamoğlu tam gazetecilerin "Seçimlerin iptaliyle ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusuna yanıt verecekken arkasında bekleyen siyah minibüsten uzanan... Ekrem Bey'i omuzundan yakalayıp susması ve araca binmesi için sertçe çekiştiren el. Herkesin kime ait olduğunu sorguladığı elin sahibi aslında videonun sonunda belli belirsiz görülüyor. 31 Mart seçim sürecinden beri İmamoğlu'nun sürekli yanıbaşında gördüğümüz basın danışmanı."

Yorumlar 3 yorum