İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu mazbatayı aldı işte o görüntüler

İSTANBUL'da seçim bilmecesi sonunda çözüldü.. YSK bomba bir hamlede bulunarak Ekrem İmamoğlu'nu çağırdı ve mazbatasını kendisine teslim etti. Yani İmamoğlu bugün, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine resmen başladı.

YSK'da Ekrem İmamoğlu için hareketli anlar yaşandı. Canan Kaftancıoğlu haberi verdi, İstanbul vekilinden fotoğraf geldi. Ekrem İmamoğlu, YSK önündeki kalabalıklar arasında mazbatasına resmen kavuştu.

Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım'a 13.729 oy fark attı ve İstanbul'un yeni belediye başkanı olarak görevine başlayacak.

EKREM İMAMOĞLU'NUN MAZBATASI BÖYLE HAZIRLANDI;

EKREM İMAMOĞLU'NUN MAZBATASI:

CHP İl başkanlığı açıklamasında 'İmamoğlu mazbatasıın almak üzere İstanbul İl Seçim Kurulu'na çağrıldı' denildi. 

İmamoğlu'nun gelişi sırasında İstanbul Adalet Sarayı'nda büyük bir izdiham yaşandı
İmamoğlu'nun gelişi sırasında İstanbul Adalet Sarayı'nda büyük bir izdiham yaşandı

Maltepe tamamlandı mazbata süreci başladı:Maltepe'de oy sayımının tamamlanması ile birlikte Belediye Başkanı Ali Kılıç, mazbatasını alırken gözler İmamoğlu'na dönmüştü. Tutunakların teslimi ile birlikte Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilmesi süreci de resmen başlamıştı.

YSK'da flaş gelişme: Herkesin merak ettiği nokta YSK'nın mazbatayı verip vermeyeceğiydi. CHP İstanbul milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu ile olan bir paylaşım yaptı ve 'mazbatayı bekliyoruz' diye yazdı. 

Yorumlar