İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Vali Seddar Yavuz'a 'it' dedi mi? Görüntüler ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun havalimanında VIP bölümüne alınmadığı için Ordu Valisi Seddar Yavuz'a 'it' dediği iddia edilmişti. Günlerdir tartışılan olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]

Karadeniz turu sonrası İstanbul'u dönüş için harekete geçen CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP bölümünü kullanmasına izin verilmemesi sonrası ortalık karıştı. İmamoğlu bu talimatı valinin verdiğini iddia etti. Ordu Valiliği ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklamalar art arda geldi. İmamoğlu'nun valiye 'it' dediği iddia edildi.

ORDU VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

İmamoğlu'nun iddiasına cevap veren Ordu Valiliği, "VIP salonu içerisindeyken Ekrem İmamoğlu kendisine refakat eden polislere hitaben 'Bu Vali tam bir it' ifadesini kullanmıştır." şeklinde açıklama yapmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından havalimanındaki yaşananlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.  

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, İmamoğlu'nun sözünü hakaret içerdiği için vermediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: O sözü söyleme hakkınız yok. Demek ki Ekrem İmamoğlu'nun da siyasetten öğrenmesi gereken şeyler olacak.
Yorumlar