İSTANBUL

Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki: O lafı deme hakkınız yok

Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne yönelik sözlerine FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tepki gösterdi. İmamoğlu'nun öyle bir şey söyleme hakkının olmadığını söyleyen Portakal "Ekrem İmamoğlu'nun da siyasetten öğrenmesi gereken şeyler olacak." dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki: O lafı deme hakkınız yok

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi ile ilgili tartışılan sözlerine tepki gösterdi.

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler, İstanbul'a dönüş için harekete geçtiği sırada Ordu-Giresun Havalimanında VIP bölümünü kullanmak istedi fakat görevliler izin vermedi.İmamoğlu bu duruma sinirlendi ve "Vali itlik yapıyor" dedi. Bu yaşananların ardından İmamoğlu'na birçok isim tepki gösterdi. Onlardan biri de FOX sunucusu Fatih Portakal oldu. Portakal, o sözleri ekrana getirmedi ve "O lafı diyemezsiniz. O lafı deme hakkınız siyasetçi olarak yok." dedi.

Fatih Portakal şunları söyledi:

"O LAFI DEMEYE HAKKINIZ YOK"

VIP kısmında değilim. Sayın İmamoğlu'nun vali ile ilgili sözünü vermedik hakaret içeriyordu. Siyasetçinin sinirlerinin çok sağlam olması gerekiyor. Bir siyasetçi olarak kamunun önündeyseniz devlet bizim devletimiz, vali bizim valimiz. O lafı diyemezsiniz. O lafı deme hakkınız siyasetçi olarak yok.

"ÖRNEK MODEL OLARAK ÇIKTINIZ İNSANLARIN ÖNÜNE"

Siz nezaketinizi bozmamanız gerekir. Örnek model olarak çıktınız insanların önüne insanlar sizi güler yüzünüzle sizi alkışladılar bağrına bastılar. Ama o sözü söyleme hakkınız yok. Demek ki Ekrem İmamoğlu'nun da siyasetten öğrenmesi gereken şeyler olacak. Yani siyasetçinin uzatmaması gerekiyor. 

Yorumlar