İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu, Kağıthane'de bina çöken bölgeye gitti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde çöken binanın bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu. İmamoğlu, "Neyse ki can kaybımız yok. Allah korumuş. Kaç bina riskli bir rapor çıkaracağız. Sonrasında da ortak karar almak için bir araya geleceğiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu, Kağıthane'de bina çöken bölgeye gitti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak üzerinde çöken 22 numaralı apartmanın enkazının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu, "Neyse ki can kaybımız yok. Allah korumuş. Sayın valim gerekli bilgilendirmeleri yaptı. İlçemiz belediye başkanı da gerekli değerlendirmeleri yaptı. Süreci birkaç aşamalı ele almak zorundayız. İBB olarak, özellikle alt yapı sorunları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Çevredeki kaç bina riskli, buna yönelik rapor hazırlayacağız. Mümkün olduğu kadar tedbir almak lazım. Sonrasında da bir masa etrafında toplanıp ortak kararlar almamız gerekiyor. Tekrar çok büyük geçmiş olsun. Müsaade edin hızlıca çalışmalarımızı yapalım. Yetkili kişiler sizi bilgilendirecek. Bizler de her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Yorumlar 1 yorum