İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tokalaştı mı?

Gözler YSK'nın İstanbul için vereceği karardayken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ankara'ya yolcu etmesi hakkında da konuştu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tokalaştı mı?

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan'ın ilk günü Eminönü çarşısına indi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden İmamoğlu, fiyatlar konusunda kısa bir araştırma yaparken; kritik gündemi de kısaca yorumladı.

Ekrem İmamoğlu, bugün Ankara'ya yolcu ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la sohbet edip etmediğini açıkladı.

İmamoğlu, ''Sadece protokoldeki görevimizi yaptık. Hayırlı Ramazanlar diledim, O da bize hayırlı Ramazanlar diledi. Tokalaştık, Ramazanlarını kutladık ve uğurladık.'' dedi.

''TÜM GEREKÇELER ARAŞTIRILMIŞTIR''

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın karar toplantısıyla ilgili soruyu ise, ''YSK'nın alacağı karar inşallah Türkiye'nin demokrasi süreci adına önünü açacak ve ışık tutacak bir karar olur. 36 gündür Türkiye bu konuyla çalkalanıyor. İstanbul bu sürecin içine çekiliyor ve toplum gerçek sorunlardan uzak tutuluyor. Bitmesi lazım, çok uzadı. 31 Mart'ta seçim yapılmıştır. Tüm gerekçeler araştırılmıştır. Tüm araştırmaların sonucu bellidir. Seçimi kazanan da şu an kameralara konuşuyor. Bunu bir tek teyit etmesi gereken YSK. O kararı almak durumundadır. Bu kararı bekliyoruz. İnşallah bu süreç bu akşam biter. Yarından itibaren yine işlerimize, İstanbul'umuza odaklı bir şekilde yolumuza devam ederiz'' şeklinde yanıtladı. 

Yorumlar