İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Eminönü'ne gitti bakın neden?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ramazan alışverişi yapmak için Eminönü’ndeki Mısır Çarşısına gitti. İmamoğlu'nu karşısında görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu Eminönü'ne gitti bakın neden? - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ramazan alışverişi yapmak için Eminönü’ndeki Mısır Çarşısına gitti.

Ekrem İmamoğlu Eminönü'ne gitti bakın neden? - Sayfa 2

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Ramazan alışverişi için Eminönü’ndeydik. Hayat pahalı, vatandaş da esnaf da darda. Ramazan ayının tüm sorunları aşmamıza vesile olmasını; bereket, huzur ve bolluk getirmesini dilerim. İlgi gösteren tüm hemşehrilerime de teşekkürler." dedi.

Ekrem İmamoğlu Eminönü'ne gitti bakın neden? - Sayfa 3

EKREM İMAMOĞLU'NA YOĞUN İLGİ

Mısır çarşısında alışverişte gören vatandaşlar İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların bu ilgisini gören turistler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Ekrem İmamoğlu Eminönü'ne gitti bakın neden? - Sayfa 4

Vatandaşlar, ''Koş koş koş'' diyerek birbirlerine İmamoğlu'nu gösterdi. İmamoğlu, ''Her şey çok güzel olacak'' diyen vatandaşlara, ''İyi olacak tabii'' yanıtını verdi. Bir vatandaşın şaşkınlığını, ''Aaa Ekrem İmamoğlu'ymuş'' sözleriyle göstermesi gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu, ''selfie'' çekmeyi başaramayan vatandaşların telefonlarını alarak fotoğrafları kendisi çekti. Yaşlı bir kadın vatandaş, ''Seni daha önce de görmüştüm ama yaklaşamamıştım, şimdi yaklaştım'' diyerek İmamoğlu'na sarıldı. Bazı vatandaşlar, uzağında kaldıkları İmamoğlu'na, ''Biraz da bu tarafa döner misiniz'' şeklinde seslenerek fotoğraf çektirmeyi başardı. Hamile bir vatandaş da kalabalık arasından sıyrılıp İmamoğlu ile fotoğraf çektirmeyi başardı. Kızı olacağını ve isim aradığını söyleyen kadına İmamoğlu, ''Babası çok şanslı olacak. Benim kızımın adı Beren'' yanıtını verdi. Turistler de İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.